(Horeca) maatwerk

horecavoorbeeldHeeft u er wel eens aan gedacht het terrasseizoen te openen met een terras vol bloeiende tulpen? Eventueel in uw eigen huiskleuren?

Uw horeca-terras altijd in bloei dankzij onze service-op-maat

Als horeca-ondernemer bent u niet dagelijks bezig met de plantenbakken op uw terras. Sterker nog, in veel gevallen zijn de plantenbakken op het terras niet erg uitnodigend en laten ze geen verpletterende indruk achter. Als er al bloeiende planten staan, dan is dat vaak maar een maand of twee mooi. De rest van het jaar kijkt u tegen groene of soms dorre bladeren. En dat terwijl een bloeiend terras juist een gezellige en uitnodigende indruk geeft.

Al uw plantenbakken vier keer per jaar leeghalen en voorzien van nieuwe planten is tijdrovend en vaak kostbaar. En daar zit u als ondernemer eigenlijk niet op te wachten. Terrasplant biedt u de mogelijkheid om samen te kijken naar geschikte buitenbakken die het beste in uw situatie passen, en waarin onze 60x40cm binnenbak past. Wanneer de planten zijn uitgebloeid, ruilen wij snel de binnenbak om voor een nieuwe bloeiende bak, waarbij de keuze voor de planten uiteraard in overleg plaats vindt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw terras altijd uitnodigend in de bloemetjes staat.

Een bijna full-service. Alleen het water geven laten wij aan u over. Maar dat kunnen we uiteindelijk allemaal…

Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een afspraak met u, om door te nemen wat de mogelijkheden in uw specifieke situatie zijn.

U kunt contact opnemen met Erwin van Rijn.

Tel 06 30637700 of mailen kan ook naar:  info@terrasplant.nl